Fotóalbum

A zenekar a 2018-as nyári koncertjeinek fotóanyagából megjelentetett egy albumot, ami egyszerre örökíti meg a zenekar feledhetetlen hangulatú koncertjeit, találkozásait a közönséggel, és ugyanakkor több jó ügy szolgálatába is állt. Az album továbbra is elérhető a Tom-Tom webshopjában, A Pál utcai fiúk előadásai alatt a Vígszínház előcsarnokában, illetve A GRUND – vígszínházi fiúzenekar koncertjein.

Online vásárlás >>

2018

A Józsefvárosi Zeneiskola, mely a Nap utcában, Molnár Ferenc Pál utcai egykori „grundjától” pár száz méterre található, immár 50 éve tanítja zenélni a kerület fiataljait. Az album eddigi bevételeiből a zenekar támogatja a zeneiskola alapítványát. „A támogatást a zeneiskola hátrányos helyzetű növendékeire fordítjuk majd, akik így kottákhoz és zenei szakkönyvekhez juthatnak” – köszönte meg a felajánlást Katonáné Malmos Edit intézményvezető a zeneiskola adventi növendékhangversenyén. „Szeretnénk valamit ezzel a szerény gesztussal visszaadni zenekarunk ihletőjének, a „grundnak”, a VIII. kerületnek, ezáltal ennek a zeneiskolának. Jó koncerteket és örömteli együtt zenélést kívánunk. Ami nekünk, a mi zenekarunknak sikerült, sikerüljön a következő generációnak is” – mondta Fesztbaum Béla a rendezvényen. 

2021

A GRUND – vígszínházi fiúzenekar 2021-ben, fotóalbumának bevételéből 100.000 forinttal tudta támogatni a Regőczi István Alapítványt.
Köszönjük nektek, hogy velünk voltatok, és az album megvásárlásával ehhez ti is hozzájárultatok! 

2022

2022-ben úgy döntöttünk, hogy 100.000 forintot felajánlunk arra, hogy a MásSzínház a jövőben is folytathassa a tevékenységét.
A MásSzínház értelmileg fogyatékos és ép értelmű gyerekekkel és felnőttekkel azon dolgozik, hogy nyitottabbá és befogadóbbá tegyék a társadalmat.
Ismerd meg őket!

2023

2023-ban 100.000 forintot ajánlottunk fel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára. Az Alapítvány küldetése immár 1997 óta, hogy bohócdoktoraival humort és nevetést vigyen az arra rászorulók életébe, gyermekeknek és időseknek egyaránt.
Köszönjük nektek, hogy ezt megtehetjük!